maandag 27 oktober 2014

Instaswap

Naast een fanatiek pinner (Pinterest) ben ik ook een fanatieke Instagrammer. Instagram is een app waarbij je foto's kunt maken (of foto's uit je galerij kunt gebruiken) die je met de app kunt bewerken, bv. door middel van een filter toe te passen. Al je foto's komen in je Instagram galerij en mensen kunnen jou volgen (jij kunt ook mensen volgen). Mensen kunnen jouw foto's liken en/of een reactie er bij plaatsen.

Als je Instagram opent dan kom je in galerij waarbij je de meeste recente foto's ziet van de mensen die jij volgt. Bij de foto's die je plaatst kan je ook een tekst zetten. Je kunt mensen ook taggen en zet je een hashtag (#) voor een woord dan kan je hierop klikken en krijg je alle foto's te zien waarbij dit woord gebruikt wordt.

Bij een aantal mensen die ik volg op Instagram zag ik dat zij meededen aan een Instaswap en deze keer de hersteditie (fall edition). Aan deze Instaswap doen tientallen mensen mee. Men krijgt na inschrijving een naam en de adresgegevens van iemand door en voor degene ga je aan de slag. Je gebruikt de Instagram foto's voor inspiratie voor de kadootjes die je maakt.

Aan de grote Instaswap kan ik niet meer meedoen, want hiervoor was ik te laat. Maar onderling worden er ook mini-Instaswaps gedaan. En dat ga ik nou doen met Anne. De bedoeling is dat we voor elkaar een aantal kleine kadootjes maken en deze sturen we begin november naar elkaar op. Uiteraard worden de kadootjes ook leuk verpakt. En daarvoor heb ik zaterdag een aantal dingen gekocht. De Hema en Xenos hebben hele leuke produkten die ik kan gebruiken voor mijn swap.


De planning is om over iets meer dan een week de swap naar Anne te versturen. Ben je nieuwsgierig wat ik voor Anne gemaakt heb blijf dit blog dan volgen, Want ik zal de ingepakte kadootjes laten zien en, als Anne mijn swap ontvangen heeft, zal ik ook laten zien wat ik voor haar gemaakt heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten